Friday, July 29

Moodboard.










Distance makes the heart grow weak


So that the mouth can barely speak
Except to those who hide their needs
And I have read the golden seal
That tell of how the seedlings feel
Reminds my heart what love can yield


-FEIST-

3 comments:

  1. Lluisa! Hopelijk gaat alles daar goed met je. Valt het inburgeren daar wat mee? Dit is ongetwijfeld helemaal anders dan je erasmus, maar de ervaring heb je sowieso! Ik volg alvast op de voet... (: Love!

    ReplyDelete
  2. Hey Jazzmin!
    yess I'm alive.
    Tis inderdaad helemaal anders, ik wordt hier nogal aangegaapt op straat en op de werkvloer, als er al een vloer ligt want meestal zijn we op fieldtrip.

    De weken zijn zwaar (7am tot 17PM) bezig met garnalentoestanden te bestuderen en als ik thuis (lees: hotelkamer) kom meestal nog wa prutsen aan excellbestanden maar gelukkig zijn er weekends. Thank god! Morgen ga ik weer surfen, best anders kon je me begraven! En volgend weekend spreek ik af met e paar backpackers die ik vorig weekend leerde kennen om een vulkaan te beklimmen ofzoiets... :-)

    Jaja tis een ervaring maar ik moet toch toegeven dat ik mijn maten mis!
    Doe da daaar goed in augustus in Margiberge! en blijf rokjes maken en bloggen en twitteren dat ook!

    x

    ReplyDelete
  3. Het went vast wel! Bij mij in Italië was iedereen in den beginne ook wat afstandelijk, al hangt dat af van persoon tot persoon want de eerste week ging er een collega al pizza's maken en onze was doen. (ik werkte in een bedrijf dat die wasproducten produceert, haha)

    Zo'n leuke vooruitzichten dat jij hebt zeg! Het weekend moet je echt wel als verademing gebruiken! Haha, een vulkaan beklimmen, geniaal, ge-ni-aal.

    Tot schrijfs! x

    ReplyDelete